27 Ekim 2014 Pazartesi

Ahmet Çakar Sinirlendi Galatasaray İçin Neler Söyledi

Ahmet Çakar bugünkü yazısında Galatasaray yönetimini topa tuttu. Alınan kötü sonuçların sebebini yapılan yanlış transferlere bağlayan Çakar, 70 80 milyon Euronun boşa gittiğini ve yapılan transferlerin Galatasaray'ın kalitesinde oyuncular olmadığını belirtti.

Ahmet Çakar Galatasaray yönetimini dört soru ile eleştirdi.

İşte Ahmet Çakar'ın o yazısı;

Galatasaray'a büyük zarar veren herkes bunun hesabını ahirette ödeyecek.

Utanmazlara ilk sorum:

Kovduğunuz ve Türkiye'nin en büyük teknik direktörü olan Fatih Terim'in ismini taşıyan statta rezil oldunuz.
Sorumlusu kim?

Utanmazlara ikinci sorum:
"Bizim için Başakşehir maçı daha önemli" diyen başta Prandelli sonra da Burak şu anda ne yapıyorlar acaba?

Utanmazlara üçüncü sorum:
Başakşehir'in iki kanat beki Ferhat ve Uğur, Galatasaray'ın altyapısından yetişen Galatasaray'ın çocukları. Peki Galatasaray'ın kanat bekleri kim, Tarık ve Veysel. Toplam maliyetleri 15 milyon Euro. Ne demek istediğimi anladınız herhalde.

Utanmazlara 4. sorum ise, iki ay önce 4. yıldızı gösteren saha şovunu yaptınız ama dün gece 4. yıldızı size Başakşehir taktı. Bunun sorumlusu ya da sorumluları kim?

ANASINI AĞLATTILAR

Yukarıdaki soruları artırmak mümkün ama bazı sefiller, Galatasaray'ın anasını ağlattılar. Son 2 yılda alınan 70-80 milyon Euro tutarındaki oyuncuların kaç tanesi Galatasaray'ın oyuncusu çok merak ediyorum. Arada komisyonları kim götürdü bunu da bilen biliyor. 5 para etmez oyunculara iki haneli milyon Euroları öderken hiç mi vicdanınız sızlamadı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder