27 Ekim 2014 Pazartesi

Galatasaray'da Kötü Süreç

Gündüz saatlerinde Mersin İdman Yurdu mucizesini de seyrettim, 8 golün atıldığı Trabzonspor-G.Antep maçını da. İnanın G.Saray bu saydığım tüm takımlardan daha rezil.
 
Bruno Alves geçen hafta kendi takımı F.Bahçe’yi yakarken aslında en büyük kötülüğü G.Saray’a yapmış. Neden mi? Alves atılmasaydı o gün G.Saray kazanamaz ve Prandelli isimli teknik direktörden başka herşeye benzeyen İtalyan da en kötü Dortmund hezimeti sonrası gönderilirdi. Prandelli’nin bu Türkiye’de kaldığı her saniye, yediği yemek, içtiği su, kullandığı elektrik, benzin, doğalgaz hepsi haram. Ama Prandelli’ye de kızmamak lazım. Suç onda değil ki, onu getiren zihniyette.
 
Önceki gün G.Saray güç bela Aysal’dan kurtuldu ama bu Prandelli’den bu hafta içinde acilen kurtulması lazım. Prandelli G.Saray’ı çalıştırıyor, Ersun Yanal, Hikmet Karaman gibi önemli isimler evlerinde oturuyor.
 
KAPIDAN GİREMEZ!
 
Başakşehir'de G.Saray’dan gönderilen Yalçın, Ferhat, Uğur, Ufuk Ceylan, Mehmet Batdal ile F.Bahçe’nin kapıya koyduğu Semih ve Volkan Babacan İstanbul Başakşehir’e hayat veren isimler olmuş. Düşünün sahadaki 18 futbolcunun  10’u G.Saray ve F.Bahçe’nin gönderdiklerinden oluşuyor. Ya G.Saray’ın aldığı Tarık, Veysel, Dzemaili’ye ne demeli? İddia ediyorum evinde oturan Eboue ve Sabri bu sözüm ona transferlerin oynadığı futbolu popolarıyla oynar. Belki ağır kaçtı ama Veysel ve Tarık hiçbir zaman G.Saray’ın oyuncusu olamaz. Hatta bunlar Florya’nın kapısından bile geçmemeli. G.Saray böyle yenilmeye devam ettikçe göreceksiniz Selçuk da, Sneijder de, Burak da sakatlık numarasına yatar. Aynı Melo gibi. Kısacası kaçan kaçana olacak G.Saray da bundan sonra.
 
Ama hiçbir futbolcuya ve teknik adama da kızmamak lazım. Tarihinin en kötü, en iş bilmez başkanı Ünal Aysal’ın başkanlıktan ayrılması yetmez. Bu kişiyi G.Saray Kulübü’ne verdiği onlarca, yüzlerce zarardan sonra kulüp üyeliğinden de atmak lazım diye düşünüyorum. G.Saray 4. yıldız kek kalıbına girdiğinden beri yakası 4'ten kurtulmuyor. Arsenal, Dortmund ve Başakşehir 4'ledi... Ne kek kalıbı ne 4. yıldızmış...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder