27 Ekim 2014 Pazartesi

Kayseri Erciyesspor Beşiktaş

Spor Toto Süperlig 7. hafta kapanış maçında Kayseri Erciyesspor Beşiktaş maçı ile son buluyor. Ligde ve Avrupa Uefa liginde harikalar yaratan Gökhan Töreli ve De Baba'lı Beşiktaş Kayseri Erciyes Deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yaparken Henüz hiç galibiyeti olmayan Kayseri Erciyesspor Beşiktaş karşısında puan mücadelesi verecek.

Ligde ve Uefa liginde bulunan beşiktaşta her şey yolunda gidiyor. Son oynadığı Partizan maçı ile herkesi etkileyen Siyah Beyalı ekip Kayseri Erciyes Karşısında mutlak galibiyet hedefi ile çıkıyor. Ligde kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Kayseri Erciyesspor Beşiktaşı yenerek çıkışa geçmek istesede her iki takımda da kalite farkı bir hayli fazla olduğundan maçın favorisi Beşiktaş görülüyor. Ligde henüz Galibiyetle tanışamayan tek takım olan Kayseri Erciyesspor Beşiktaş Maçını dönüm noktası olarak görüyor.

Kayseri Erciyesspor Beşiktaş Maçı 27 Ekim Pazartesi Akşamı Saat: 20:00'da Kadir Has stadyumunda oynanacak maçın hakemi İlker Meral maç Lig Tv ekranlarında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder